Nog maar 2 weken tot de start van het toernooi!

 In Nieuws

Over iets meer dan 2 weken staat er een fantastisch evenement op het programma. Prestige Football Academy organiseert op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus, met medewerking van SV Almelo, het PFA U13 Tournament 2017!

Het is ons gelukt om een schitterend deelnemersveld samen te stellen, waarbij meerdere Europese topteams aan het werk te zien zullen zijn in Almelo. Italiaanse grootmacht Juventus is de absolute topploeg op het toernooi, maar ook het Russische Zenit St. Petersburg, het Duitse Bayer Leverkusen en Hannover 96, de Finse kampioen HJK Helsinki en de Poolse kampioen Legia Warschau geven acte de présence op ons toernooi.

Daarnaast doen uit Nederland de alom gewaardeerde opleidingen van Sparta Rotterdam en Vitesse mee. De regionale inbreng wordt verzorgd door Go Ahead Eagles uit Deventer en onze eigen PFA Onder 14! Voor onze spelers een uitdagend toernooi om de krachten te meten met de absolute top in de Onder 13 leeftijdscategorie.

De voorbereidingen voor het toernooi zijn al in volle gang. Alle vliegtickets zijn geboekt voor de internationale ploegen, het busvervoer is geregeld, met de hotels en de gastgezinnen zijn we druk bezig en ook op sponsorvlak is erg genoeg animo voor dit toernooi. De spelers van PFA onder 13 en onder 14 starten a.s. vrijdag 11 augustus al met de eerste voorbereidende trainingen op het toernooi, zodat er in het weekend van 25 t/m 27 augustus een goede indruk kan worden gemaakt!

We zijn nog op zoek naar de laatste paar gastgezinnen, dus mocht u het leuk vinden om voor 2 nachten een potentiële profvoetballer over de vloer te hebben neem dan contact op met Roy de Vos (06-11053377)! Daarnaast is er ook alle ruimte voor sponsoren tijdens ons toernooi. Het enige echte profvoetbal jeugdtoernooi in Almelo zal veel belangstelling trekken, dus bent u benieuwd naar de sponsormogelijkheden treed dan ook in contact met Roy de Vos!

We houden u in de komende 2 weken op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom ons toernooi!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.