Nog 1 week te gaan….

 In Nieuws

Over precies één week gaat dan eindelijk het Prestige Football Academy U13 Tournament 2017 van start! Op het sportcomplex van SV Almelo, aan de Koedijk 3 te Almelo, is 3 dagen lang top jeugdvoetbal van het hoogste niveau te zien!

Net als bij het laatste, door PFA georganiseerd, toernooi eind mei (met deelname van onder meer de topclubs Benfica, AFC Ajax, RSC Anderlecht, Liverpool FC en Lazio Roma) hebben we ook nu weer top deelnemers naar Nederland weten te halen!

We kunnen dan ook met trots melden dat er meerdere teams aanwezig zullen zijn die afgelopen seizoen met deze lichtingen kampioen werden in hun land. Zo hebben we onder meer de kampioen van Italië (Juventus FC), de kampioen van Finland (HJK Helsinki), de kampioen van Polen (Legia Warschau) en de kampioen van Rusland (Zenit St. Petersburg) op ons toernooi!

We gaan nu de laatste week in qua voorbereidingen op het toernooi. We zijn erg blij met de vele vrijwilligers van SV Almelo en ouders van PFA spelers die ons gaan ondersteunen bij het toernooi! Daarnaast hebben zich ook al vele gastgezinnen gemeld om spelers van de deelnemende teams onder te kunnen brengen.

Naast de vele mensen die ons ondersteunen als vrijwilliger of gastgezin zijn we ook erg blij met de sponsoren die het toernooi mede mogelijk maken!

Veldsponsoren: Van Marle Grafische Bedrijven en Ten Hartog Afbouw

Poule naamgevers: ERMA Sport en Cartoletters

Teamsponsoren:
– Juventus FC (Stukadoorsbedrijf Deventer)
– Go Ahead Eagles (TWIMVA)
– Hannover 96 (Het Effectieve Werken)
– Prestige Football Academy (Procurance)
– Vitesse (Elvira Casuals)
– Legia Warschau (Ten Hartog Afbouw)
– Bayer Leverkusen (Bureau Méteau)
– Sparta Rotterdam (Sportpaviljoen Borne)
– HJK Helsinki (C&S Audiovisueel)
– FC Zenit St. Petersburg (RICH!)

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.