Het toernooi is van start gegaan!

 In Nieuws
Schitterende 1e toernooidag Prestige Football Academy U13 Tournament 2017!
 
Onder heerlijke omstandigheden en op een zeer mooi aangekleed Sportpark bij SV Almelo begon om 18.30 uur dan eindelijk het PFA U13 Tournament. De eerste wedstrijd was er direct een van hoog niveau, tussen Bayer 04 Leverkusen en Zenit St. Petersburg. In een gelijkopgaand duel wist Zenit uiteindelijk een nipte 0-1 overwinning te boeken.
 
Na de openingswedstrijd was het de beurt aan de spelers van de PFA Academy. Na een onwennig begin en een snelle voorsprong voor GA Eagles pakten de jongens van PFA het goed op. De betere kansen vielen voor het doel voor GA Eagles te zien, maar in de afwerking was het net niet nauwkeurig genoeg. Hierdoor werd er een nipte 0-1 nederlaag geleden, waar een gelijkspel misschien meer recht aan het wedstrijdbeeld had gedaan.
 
De slotwedstrijd ging tussen de Italiaanse topfavoriet Juventus en het Finse HJK Helsinki. Ondanks dat Juventus het betere van het spel had eindigde dit duel in een 1-1 eindstand!
 
Morgenvroeg komen ook de 4 andere ploegen, die vrijdagavond nog niet in actie kwamen, naar Almelo toe. Om 10.00 uur starten de poulewedstrijden en rond 16.30 uur starten al de eerste kruisfinales!
 
Kom dus allen morgen naar SV Almelo (Koedijk 3).
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.