Deelnemersveld 1e editie bekend!

 In Nieuws

Vandaag presenteren wij met trots het schitterende deelnemersveld voor de 1e editie van het Prestige Football Academy U13 Tournament 2017, dat op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017 zal worden georganiseerd.

Het is gelukt om een fantastisch internationaal deelnemersveld vast te leggen, waarbij de toeschouwers in Almelo vele verschillende speelwijzes zullen gaan zien tijdens 3 dagen top jeugdvoetbal. Uit Nederland hebben we Vitesse, Sparta Rotterdam, GA Eagles en de eigen PFA Academy U14 bereid gevonden deel te nemen.

De internationale inbreng komt van de topteams Juventus FC, Bayer Leverkusen en Zenit St. Petersburg. Daarnaast komen uit het buitenland ook de Onder 13 teams van een aantal opleidingen die in Europa aangeschreven staan! De jeugd van de kampioen van Finland; HJK Helsinki zal deelnemen, evenals de jeugdploeg van de Poolse kampioen; Legia Warschau. Tot slot maakt het Duitse Hannover 96 het deelnemersveld compleet! We kijken met dit schitterende deelnemersveld dan ook enorm uit naar de 1e editie van het Prestige Football Academy U13 Tournament!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.