Beslissingen gevallen in 1e poulefase!

 In Nieuws
Dag 2 van het Prestige Football Academy is uitstekend verlopen! Met schitterend voetbalweer, veel publiek en schitterend jeugdvoetbal op de velden was het genieten voor alle aanwezigen.
 
Nadat gisteren de eerste poulewedstrijden werden gespeeld, daar werd vandaag de rest van de 1e poulefase gespeeld. In Poule A toonde Sparta Rotterdam zich de beste ploeg. Met liefst 10 punten, veel doelpunten voor en aantrekkelijk spel waren ze de verdiende nummer 1. In Poule B bleek Juventus uiteindelijk de sterkste, alhoewel Prestige Football Academy en HJK Helsinki beide wel de Italiaanse topfavoriet op 1-1 wisten te houden.
De nummers 2 en 3 van beide poules gaan ook door voor de finaleronde voor plaats 1 t/m 6. Dit zijn vanuit groep A; FC Zenit en Vitesse en vanuit groep B; Hannover 96 en GA Eagles. Voor plaats 7 t/m 10 spelen Prestige Football Academy, Bayer 04 Leverkusen, HJK Helsinki en Legia Warschau nog in een poule van 4.
 
Morgen vallen alle beslissingen in de tweede poulefase en daarna worden de finalewedstrijden gespeeld! We nodigen uiteraard weer iedereen uit om te komen kijken op het sportpark van SV Almelo (Koedijk 3).
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.